Försvunna strumpor och behå bågar

 
Jag har länge funderat på vart sprumporna förvinner och att man ibland har fler omaka strumpor än strumpor som är maka i sin strumpkorg. Då har man inget annat alternativ är att man leker att man är Pippi Långstrump just den dagen. Pippi är ju en underbar karaktär med integritet och som skiter i samhällets normer. Hon har både en bra självkänsla och ett bra självtrodende. Därför är det inget fel att använda pippi strumpor ibland, gärna randiga eller mönstrade. Jag vill alltid att hela min stil under dagen ska passa ihop, t.ex.romatiskt stil, femme fatale stil, tjejig stil, sportig stil o.s.v. Jag skulle nog bli tvungen att fläta mitt hår och stoppa ståltråd inuti flätorna för att annars skulle dom bara hänga neråt. Det skulle vara skitsvårt att hitta tillräckligt konstiga kläder inne i min garderob men jag skulle välja färger som inte passar ihop. Ett köksförkläde ovan på det hela skulle säkert funka jättebra. Jag skulle bli tvungen att rita fräknar i mitt ansikte, har tyvärr inga själv. Jag ville alltid ha fräknar, smilgropar, gröna ögon och rött hår när jag var liten. Eftersom Pippi var min idol så ville jag ha just rött hår.
 
Jag har skrivit ett inlägg om just strumpor tidigare, nästan första inlägget jag skrev om ett spännande spel som hela familjen kan spela tillsammans, nämligen "strumpbingo". Tyvärr uppskattas inte detta spel så värst mycket av ungarna (mindre ungar gillar det, den minsta av våra ungar är ganska lätt att övertala till att delta i spelet". Läs mer om detta i det gamla inlägget.
 
Idag har jag undrat vart alla strumporna tar vägen.  Är dom kanske någonstans inne i tvättmaskinen tillsammans med behå bågarna som också verkar vilja flytta just dit relativt ofta. Dom kanske har jättekul där inne i tvättmaskinen. Svarta, gråa, bruna, blåa och gröna stumpor är pojkar. Ljusgröna och ljusblåa strumpor är pojkflickor eller tjejiga pojkar. Rosa, lila, röda, vita och gula stumpor är flickor eller bögar. Strumpor med olika mönster t.ex. hjärtan, sjärnor, blommor och gulliga djur, exempelvis nallar är också alltid tjejer eller bögar. Strumporna med tråkiga mönster är oftast heterosexuella män, oftast är dom dessutom svarta eller mörk gråa till färgen.Ljusgråa och beiga strupor är ganska tråkiga, surkärringar eller tråkiga gubbar. Randiga, rutiga och prickiga stumpor kan vara vad som helst (beroende på färgsättningen på strumpan). Mångfärgade strumpor där det finns både pojk- och flickfärger är bisexuella. Glittriga, guldfärgade och silverfärgade strumpor är transvestiter. Trasiga strumpor är skadade och slitna strumpor är gamlingar. Små gulliga strumpor är barn eller bebisar. Stora strumpor med barnsliga monster som t. ex. Hello Kitty, Spyderman och Homer Simpson är vuxna som har barnaasinnet kvar. Nylon strumpor är alltid kvinnor, bögar eller transvestiter oavsett färg. Tubsockor som är vita till färgen är oftast män trots att dom har en flickfärg.
 
Ibland finns det vissa undantag. Vita strumpor kan ibland vara albinomän eller väldigt vithyade män (typ engelsmän). Svarta och bruna stumporna kan vara mörkhyade kvinnor trots att det är en pojkfärg. Gula strumpor kan ibland vara asiatiska män och röda strumpor kan ibland vara indianmän.
 
Behåbågarna är androgyna eftersom nästan alla är metallfärgade. Man måste nog fråga dom vad dom är för någonting för att annars vet man ju inte alls. Det är nog lätt för alla att hitta en passande partner där inne i tvättmaskinen. Barnstrumporna har också lätt att hitta en annan barnstrumpa att leka med (hoppas bara att deras mammor, pappor och syskon har också flyttat in i tvättmaskinen). I värsta fall blir dom adopterade av någon snäll vuxen strumpa som är väldigt barnkär.
 
Jag är orolig för att vissa av mina strumpor kanske gillar att till exempelvis piska varandra. Jag ska försöka trycka in några små piskor och liknande in i tvättmaskinen. Det kanske går köpa sådana i miniatyr storlek från nätet. Jag har tidigare köpt minatyrer och dockhusmöbler från en jättebra hemsida.
 
Jag ska aldrig mer klaga på att jag bara har omaka strumpor. Jag förstår att nästan alla strumpor vill hellre flytta in i tvättmaskinen än att bli plågade av mina svettiga ädkliga fötter. Jag har i alla fall inte fotsvamp, det är dom säkert tacksamma för. Låt era strumpor bestämma själva om dom vill bo i din strumplåda eller om dom hellre vill bo inne i tvättmaskinen. Vi ska inte diskriminera strumpor - dom måste också ha vissa rättigheter här i världen! Om det finns någon typ av stumpa som jag har glömt bort så kan ni gärna fråga så reder jag ut detta.

Kommentarer :

#1: PMS-Monstret

Måste tillägga att manliga lesbianer har samma grundfärger som män och tjejiga lesbianer har samma grundfärger som kvinnor. Jag har säkert glömt någonting annat med när jag bara tänker efter. Ställ gärna frågor.

Hälsningar, PMS-monstret

skriven

Kommentera inlägget här :