Skitsnack

Idag känner jag mig mer jordnära än existentiell. Förutom att jag har jobbat idag har jag gjort studier inom området bajs. I går när vi var hos svärföräldrarna och åt mat började jag fundera på hur mycket en människa egentligen bajsar per dag och hur mycket det kan bli under ett helt liv. Skitäckligt men intressant! Det var inte konstigt att jag började tänka på bajs när jag såg min man trycka i sig två förrättstallrikar, två huvudrättstallrikar och två efterrättstallrikar med mat! Han såg gravid och illamående ut efteråt (illamåendet är ju ett graviditetstecken, jag kanske har gjort honom på smällen hehehe!). Folk möljer i sig alldeles för mycket mat så här under julen, det kan inte vara hälsosamt för kroppen!
 
Jag har hittat information på nätet om att en människa bajsar i genomsnitt 150-200 gram per dag. Om jag räknar på 200 gram så har jag själv hittills bajsat 3046,6 kilo under mitt liv just idag! Fy fasen vad vidrigt! Man kan göra en bajskalkyl på följande norska sida: http://www.bajs.no/ . Enligt den kalkylatorn har jag "bara" bajsat 2 035 kilo hittills. Dom räknar att man bajsar bara ca 130 gram per dygn tydligen. Det kanske är mer rätt eftersom man som  bebis och småbarn bajsar betydligt mindre än senare i livet.
 
Man blir nästan livrädd när man tänker på hur mycket bajs hela mänskligheten producerar per dag sammanlagt! Bäst att undvika att tänka på det helt enkelt! Jag har alltid tyckt att det är lite skämmigt med bajs och vill ogärna bajsa någon annanstans än hemma. På sätt och vis låtsas man som att man aldrig ens bajsar. Man kan säga till sina tjejkompisar "Jag är fruktansvärt kissnödig" men man vill ogärna säga "Jag är skitnödig som fan". Det känns för pinsamt och inte alls feminint helt enkelt.
 
Jag har tidigare skrivit ett inlägg som heter "Tips för pryda toabesökare" (i juli i år) om ni vill läsa den :) Jag tycker fortfarande att det är jättesvårt att föreställa mig att även kändisar måste bajsa. Att dom måste kissa känns lite lättare att ta in. När jag läser "Se och Hör" och tittar på bilder på kungafamiljen tänker jag på att ÄVEN DOM måste gå på toa och det känns HELT OMÖJLIGT att föreställa sig! Jag tänker på det med en föräcklad fascination... Jag kan knappt föreställa mig att mina vänner eller kollegor måste bajsa (ibland känner man det på lukten i och för sig att dom måste faktiskt ha gjort det!). Jag önskar att jag själv var en andlig esoterisk varelse som inte behövde göra någonting så äckligt som att bajsa!
 
När jag googlade på bajs upptäckte jag att det finns massvis med "bajssidor". På följande sidor kan ni läsa om hur man sparar pengar på toapapper: http://bajshoroskop.se/index.php?page=tipset&id=1 
och http://www.bajsaborta.nu/spara-toapapper/ Jätteäckliga tips - jag vill själv använda precis så mycket toapapper som jag vill!!! Som tur är så jobbar min man på en toapappersfabrik och det är inte direkt brist på toapapper här i huset! Jag är glad över att han gått över från A4-ark till bajspapper, mycket mer nödvändigt!
 
Jag kommer ihåg att en av mina studiekamrater brukade sno toapapper från Åbo Universitets toaletter. Jag själv gjorde inte det (jag skulle fått dåligt samvete om jag snott dasspapper och legat sömnlös på nätterna på grund av det...). Jag brukade köpa jättebilligt toapapper och blev skitirriterad när det var så lös rullat och dessutom jättedålig kvalitet! Jag upptäckte att det var mer ekonomiskt att köpa lite bättre kvalitet och att man sparade på det i slutändan! Och det var faktiskt bättre även för ändan ;)
 
God bajs alla mina vänner <3

Universums gulligaste husdjur!

Jag var tvungen att jobba idag, tyvärr, min dotter fick kliva upp trots jullovet och ta hand om valpen. Inget fel med det i. o. f. s. men jag fick ett riktigt otäckt samtal till jobbet. Min dotter sa att Siri hade trillat och skadat sig! Jag fick nästan en hjärtinfarkt och svimmade, men den OTÄCKA HEMSKA UNGEN skojade och skämtade med mig!!! Siri mådde alldeles utmärkt i verkligheten! Hahaha, kul att ungarna har ärvt mitt sinne för humor! (Och byn the way, dom är inte alls otäcka i verkligheten, utan hur härliga och pigga ungar som helst, precis som sin mor,  hehehe )!
 
Jag vågar att påstå att Siri är den gulligaste hunden i HELA VÄRLDEN! Nu kanske folk blir irriterade och tänker MIN ROTTWEILER eller MIN SCHÄFER är faktiskt mycket gulligare än den där lilla vita hårbollen.... MEN det är dom faktiskt INTE! Jag kanske inte är helt neutral eller objektiv i just det här fallet men jag har faktiskt ovanligt bra och sofistikerat smak, tycker jag själv i alla fall ;). Siri kanske är den gulligaste varelsen i HELA UNIVERSUM! Hon ser inte riktigt ut som en riktig hund utan snarare som ett levande gosedjur eller en teddybjörn. T. o. m. tonårssonen sa att Siri inte ser ut som ett riktigt djur för att hon är alldeles för gullig :)
 
Jag är helt övertygad om att humanoidernas husdjur är MYCKET fulare än Siri! Varför skulle DOM som är så FULA själva ha snyggare husdjur än vi människor har? Vi människor ser ändå relativt gulliga och behagliga ut för det mesta jämfört med utomjordingarna i. a. f.! Det skulle verkligen gå illa för utomjordingarna om dom fick delta i Miss Universum-tävlingen t. ex.! Dom skulle definitivt förlora fighten helt och hållet, åtminstone mot tjejerna från Syd Amerika, som nästan alltid vinner i tävlingen (dom är väl mycket vackrare än vi kortväxta lite för tjocka och gamla finskor....) Slutsatsen är i varje fall.... att jag har universums gulligaste husdjur!
 
Jag var tvungen att PANIKHANDLA julklappar efter jobbet! FAN vad trist! VARFÖR ska varenda jävla jul vara precis LIKA JÄVLIG och oplanerad och oförberedd??? När jag stod i kön på först Kapp Ahl, och sedan Lindex och sedan Team Sportia kände jag att jag verkligen ville MÖRDA någon och att jag HATADE jul!!! Jag hatar att bli svettig och det blir man ALLTID när man julhandlar! Jag vill vara en fräsch och fin osvettig människa! 
 
Nu när jag har lugnat ner mig och gosat tillräckligt med Siri ÄLSKAR jag jul igen ;) Jag beundrade butikspersonalens nerver, så lugna och trevliga dom var! Dom kanske kände sig som galningar inombords och var jättenära att få psykotiska anfall och attackera folk! Det syntes i alla fall inte utåt! Jag har själv jobbat med kundservice i minst sju år (inte mer numera, som tur är) och jag har alltid behärskat mig och varit mycket omtyckt av kunderna. Jag har aldrig släppt loss monstret inom mig bara ;) Tur att jag inte behöver jobba med att slå in paket för att mina paket skulle verkligen se FRUKTANSVÄRT FULA ut och jag skulle HELA TIDEN mumla finska svärord under tiden medans jag slog in klappar....
 
God Jul :)

Siri

Nu är hon här, vår lilla hundvalp Siri ❤️. Känner mig helt euforisk, det här var nästan lika underbart som att få en bebis. Jag behövde dessutom inte ens föda ut valpen själv utan någon annan fick göra jobbet 😉
 
Jag var precis ute med Siri, ändå kissade hon direkt efteråt på vardagsrusmattan. Tidigare bajsade hon på köksgolvet. Helt naturligt förstås, det får bara man räkna med.
 
Siri är otroligt len och mjuk i pälsen. Hon trivs i famnen och är otroligt gosig. I'm in love helt enkelt ❤️