Nya kurser för din man


Det börjar bli hög dags att anmäla sig till våra populära manskurser till vårterminen 2015! Våra kurser har varit otroligt populära och visat att det finns utvecklingspotential även hos manliga personer mot all förmodan.
 
Om du har nyligen skaffat en man eller behållit din gamla man ska du se till att han får chansen att utvecklas för första gången eller komma vidare i sin redan påbörjade utveckling. Vi vet av erfarenhet att männen blir mycket mer lätthanterliga och mindre irriterande efter att dom genomgått en kurs hos oss. Detta bekräftas av våra kvalitativa och kvantitativa kundundersökningar som vi regelbundet genomför.
 
Här har ni en förteckning över vårens kurser:
 
1. Toalettkunskap del 1 
En mycket populär kurs, det är först till kvarn som gäller här! Vi övar att hantera toalocket på rätt sätt. Vi övar även byte av toalettrulle och hur man använder toalettborsten. Tidigare hade vi sammanlagt fyra sammankomster men vi upptäckte att det behövdes minst fem sammankomster för att en man skulle lära sig detta ordentligt.
 
2, Toalettkunskap del 2
Vi repeterar kunskaper som vi lärt oss under grundkursen. Vi lär oss att städa en riktigt skitig toalett från grunden. Ta med dig en hink, trasa, skursvamp, golvmopp och gummihandskar.
 
3. Lär dig att lyssna och kommunicera med kvinnor
Du lär dig grunderna i hur man konverserar med en kvinna. Du lär dig att en tjej behöver mycket smicker och beröm. Du lär dig även att hålla tyst när din kvinna ältar och klagar, hon vill att du bara lyssnar, nickar och tittar på henne med en snäll och förstående blick i stället för att hitta på en massa lösningar på problemet.
 
4. Fortsättningskurs tvättkunskap
För män som redan har gått grundkursen i hur man tvättar samt för män som redan har grundläggande kunskaper och kan tvätta, hänga och vika kläder. Nu lär vi oss att stryka och mangla i stället. Överraska din kvinna med nymanglade sängkläder och bordsdukar! Ta med dig ren tvätt som måste strykas eller manglas till kursen.
 
5. Romantisk middag
Vår superpopulära kurs kommer i repris. Du lär dig att planera en middag från grunden med alla tillbehör som behövs. Du lär dig även att välja ett lämpligt vin till middagen och vika servetter. Du lär dig grunderna i romantiskt samspel med en kvinna.
 
6. Hur du tillfredsställer din kvinna del två
Denna gång tittar vi på erotiska filmer tillsammans och analyserar dem på djupet. OBS! Vi tittar enbart på erotiska filmer, inte på porrfilmer. Om du vill se på porr måste du be om din kvinna om tillåtelse och göra det hemma hos dig efter att barnen har lagt sig.
 
7. Läsecirkel
Denna kurs lämpar sig för ovanligt utvecklade män som är relativt sällsynta tyvärr. Skicka inte din idiot till man till denna kurs. Vi ska läsa John Grays bok "Män är från Mars kvinnor är från Venus". Sammanlagt fem sammankomster där vi diskuterar bokens innehåll.
 
Här nedanför kan ni se våra tidigare kurser som varit jättepopulära och efterfrågade:
 
http://pmsmonstrets.se/2013/october/kurser-for-din-man.html

Kommentera inlägget här :