Nybyggda toaletter och urinoarer

 
Jag upptäckte någonting väldigt spännande när jag gick hem från jobbet i eftermiddags. Det fanns helt nybyggda toaletter inne i stadsparken i den här lilla byhålan! Det fanns till och med en urinoar och en handikapp WC där! WOW!!! Det hade varit bra om toaletterna hade funnits där när jag en gång mitt i natten för ett par år sedan blev AKUT pissnödig och kissade i en buske i närheten av dom nybyggda toaletterna. Å andra sidan hade jag så brådis just då att jag knappt hann dra ner brallorna och trosorna innan kisset rann ut så jag hade nog inte hunnit gå in i en riktig toalett i ett sådant där nödläge! Dessutom är det oftast fräschast att göra sina behov ute i naturen i stället för äckliga, vidriga, illaluktande offentliga toaletter. Jag vet inte riktigt om stadsparker räknas som natur egentligen men det finns ju i alla fall träd och buskar i sådana där parker och då borde dom väl ingå i begreppet natur där naturens lagar råder (att kissa är en av naturens många lagar).
 
En annan gång kissade jag på mig mitt på dagen nästan mitt i stan och dessutom i ett helt nyktert tillstånd när jag promenixade på stan med barnvagnen (och bebisen förstås, jag är trots allt inte SÅ GALEN att jag går runt med en helt tom barnvagn)! Fruktansvärt pinigt och förnedrande var vad det var, jag förbannade mig själv som inte hade gjort knipövningar lite oftare och flitigare efter min tredje förlossning! (Att göra knipövningar är bara så jäkla tråkigt, blääähh... Jag tycker att alla män borde betala EXTRA SKATT eftersom dom SLIPPER dom förbannade knipövningarna!!!).
 
En kompis till mig frågade mig en gång vad jag tyckte var allra bäst med just den här staden som vi bor i (hon bor förresten också här). "Hamnen, vattnet och Hemmakväll", svarade jag. Hon tyckte att det där med just Hemmakväll var skitkul och började därför gapskratta! Jag fattar inte vad som var så jävla roligt med det egentligen, det mesta som man behöver här i livet finns ju där inne på Hemmakväll, d. v. s. filmer, spel, musik, godis, chips, läsk, energidryck, snus och cigaretter. Jag är lite osäker på om det finns folköl eller kondomer till salu just där, men annars tycker jag i varje fall att utbudet är väldigt mångsidigt och täcker dom flesta behoven. Nu har vi dessutom helt nya fräscha toaletter här i stan, man kan väl knappast önska sig någonting mer!
 
I dag diskuterade vi vikten av power naps på fikarasten på jobbet. Alla arbetsgivare här i Sverige borde införa obligatoriska schemalagda power naps för alla sina anställda! Att ha en ut rullbar madrass under skrivbordet är en mycket bra idé, enligt min mening i alla fall! Det är väldigt individuellt hur långa power naps man behöver, behovet kan variera från ett par minuter till ett par timmar. I mitt eget fall är den optimala power napen ungefär två timmar och fem minuter lång. Då känner jag mig ordentligt utvilad och man kan verkligen SE att rynkorna i ansiktet har slätats ut efter den välgörande power napen!
 
En annan viktig arbetsmiljöfråga är att man regelbundet utövar mindfullness som i grund och botten liknar zen buddhism. När jag exempelvis stirrar ut från fönstret på jobbet i ungefär fyra minuter i streck och gör till synes absolut ingenting så utövar jag egentligen hela tiden mindfullness - helande och lekande för hela den psyko fysiska enheten som kallas för en människa!