Cinderella förbränningstoalett

Ett underligt väder, solen skiner och det regnar samtidigt. Har stiftat bekantskap med en helt ny typ av toalett, nämligen "Cinderella förbränningstoalett". Kostar tydligen 30 000 kr (undrar om det finns tjuvar som är specialiserade  
på att själa just sådana - en jättebra affärside om ens yrke nu är att vara en tjuv). Lite påfrestande att befinna sig i en stuga när man råkar lida av koprofobi och är en hygienfreak dessutom. Kan dock rekommendera denna typ av toalett trots det relativt höga priset, ett mycket fräschare alternativ än ett vanligt utedass eller en latrin. Jag ska eventuellt börja arbeta som marknadsförare för företaget i fråga. Det coolaste av allt är att det som man producerar förvandlas till aska. Många drömmer om att få sin aska utspridd i exempelvis Vänern efter sin död. Att sprida ut askan från Cinderella förbränningstoaletten i naturen är ju också en ide. Då lever man vidare i naturens underbara kretslopp. Att kissa på gräsmattan tillsammans med hunden är också en underbar naturupplevelse!
 
Jag är helt utmattad efter nattens livliga mardrömmar, mina drömmar är nämligen som filmer eller TV program och ibland fortsätter dom flera nätter i rad. Oftast är dom action- eller skräckfilmer - tyvärr - jag skulle allra helst vilja se på romantiska komedier eller porrfilmer nämligen.
 
I natt såg jag en Ebola inspirerad skräckfilm där jordens befolkning höll på att förvandlas till blodtörstiga rabiata zombies. Jag sköt ihjäl massvis med zombies samt regeringsagenter vilka var skyldiga till smittan som hade skapats i ett laboratorium på ett konstgjort sätt. Jag och familjen bestämde oss att cyckla till Lugnås och gömma oss i skogen där. Jag packade med mig tre stycken paraplyer, en burk Nescafe, choklad praliner och ett antal snusdosor! Hahaha! Packade i alla fall med även några stycken filtar, yllevantar och yllesockor. Ska nog lägga mig nu och kolla på fortsättningen :)
 
Vad jobbigt att skriva med mobilen, jag längtar efter WI FI just nu ;)