Tips för pryda toabesökare

Koprofobi betyder en överdriven rädsla för avföring. Jag tror inte att jag lider av detta eftersom har inte haft några problem med att varken byta böjor eller att ta hand om hundbajspåsar... Jag har dock alltid haft svårt att föreställa mig att alla människor måste bajsa, t.o.m. kungligheter och kändisar! Tänk att alla måste göra någonting så vidrigt! Nästan lika svårt är det att föreställa sig att tråkiga, gamla par har sex (mina föräldrar är döda så jag plågas inte av den tanken).

Jag tror att dom flesta föredrar att uträtta sina större behov i toaletten hemma (jag hör till den lite blyga och pryda gruppen). Ibland måste man tyvärr utnyttja offentliga toaletter eller gå på toa på jobbet eller hos en kompis.

Jag har tagit fram några användbara tips för oss som tycker att det är lite skämmigt med toabesök.

Du kan sätta på vattenkranen om du t.o.m. skämms för kissljudet. Lägg lite toapapper i toastolen om du ska bajsa så att den eventuella plumpsljudet inte hörs. Akta dig för att inte ha så mycket toapapper i så att det blir stopp i toan (skitpinsamt, påminner mig om den fruktansvärda scenen i filmen Dum och dummare...). Det är bäst att spola bajset så fort som möjligt. Du kan spola flera gånger om det går åt mycket papper för att undvika stopp-i-toalettenkatastrofen. Spraya med doftspray om det finns. Tändstickor är också bra men för avslöjande...då kan man gissa att du gjort något så otäckt som att bajsa. Om det inte finns en doftspray på toan löddra så mycket med tvålen som möjligt och försök få tvåldoften att sprida sig på toan. Om det finns desinfieringsmedel löddra med den med, ännu effektivare... Försök för säkerhets skull försvinna så snabbt som möjligt från brottsplatsen. Om det finns någon i kö och det fortfarande luktar skit, säger du bara "Usch, någon måste ha förgiftat toaletten" med en oskyldig nonchalant min och trippar iväg.

Pruttar är också pinsamma. Jag glömmer aldrig när jag som blyg 16-åring var på en dejt med en kille jag var jättekär i... Jag hade ont i magen hela kvällen p.g.a. nervösitet men höll pruttarna inne jätteduktigt. När vi skrattade på vägen hem gjorde jag helt plötsligt en brakfis. Vi blev båda två knäpptysta, mina kinder brände och jag ville bara sjunka under jorden eller döda mig själv... Hahaha, nu kan jag skratta åt detta :) Killen ville dessutom träffa mig även incidenten... han kanske tyckte att det är naturligt med pruttar ;)

Ett spökrum utan Feng Shui

 
Det här rummet gör mig jättedeppig... Jag vet inte ens var jag ska börja röija och fengshuia, blir helt matt och tömmt på energi bara jag går in i rummet. Så mycket ärvda prylar att man vill kräkas, en uppstoppad tjäder t.o.m....farfars gigantiska porträtt har jag i.a.f. burit ner till källaren eftersom vi var rädda för målningen. Ibland såg det ut som att han blinkade eller log lite mer ;)
 
Enligt Feng Shui är rummet vårt kreativitetscentrum, det är ju faktiskt där jag har mitt piano och min flöjt. Ingen av oss vill vistas där och det känns som att rummet är centrum för spökerierna i vårt hus. Att spela piano i rummet när alla andra sover är en spooky upplevelse... Att göra tarotläggningar där på kvällen är nästan för spännande ;)
 
Nej... det behövs en energirensning i rummet och mycket mod för att slänga prylar...Av någon anledning får man skuldkänslor när man slänger ärvda grejer, så borde det inte vara egentligen...
 
Jag tar gärna emot tips och ideer hur vi ska inreda rummet :) Har funderat på att måla allt vitt och bara ha ljusa eller vita möbler och inredning...Hänga kristaller i fönstret och eventuellt en kristallkrona eller vägglampa med kristaller. Rummet behöver ljust för att den dystra känslan ska försvinna...

Hjälp min man är inte en feeder mer!!!


 
Har varit så lyckligt lottad att jag har haft en man som gödd mig i 18 år... "Ta mer, Maria" "Ät nu, du som växer" är vanliga kommentarer vid middagsbordet hemma hos oss. När jag träffade honom som 22-åring i den finska kuststaden Åbo vägde jag 47 kilo. Jag åt en mycket hälsosam studentdiet som mestadels bestod av mentholcigaretter, finsk mellan öl, hemvin och choklad. Mat kändes som en väldigt onödig utgift, jag handlade hellre kläder på Second Hand om jag hade några mark över. Ibland lyxade jag till med en micropizza, en burk tonfisk, kalaspuffar med mjölk, finsk leverlåda eller finskt rågbröd. Den hälsosamma dieten gjorde att jag hade en helt platt mage och inte en sellulit någonstans.
 
Nu ska vi inte gå in på hur mycket min man har gödd mig mätt i kilo under årens lopp men jag kan bara konstatera att jag gått upp mycket mer än vårt aktiekapital och att jag varit en fantastiskt bra investering helt enkelt. Under semestern har det hänt någonting riktigt konstigt och lite otäckt nästan.... han har börjat bete sig som min PT i stället för den feeder som jag är så van vid sedan många år tillbaka... I dag t.ex. tvingades jag gå en och en halv mil i svår terräng och fick nöja mig med en LCHF-sallad!!!
 
Det har överhuvudtaget varit väldigt mycket socialt umgänge, solsken, frisk luft, motion och båtliv under denna sommar.... Kan det vara riktigt hälsosamt för ett introvert och nördigt PMS-monster undrar jag??? Mina favoritaktiviteter består normalt av att vara kontorsråtta (inte helt frivilligt, men man måste ju få pengar från någonstans), nörda med dator eller mobil och sluka böcker (är en hängiven bokmal sedan fem-års åldern då jag lärde mig att läsa). Som tur är, så kommer ju hösten snart och då kan PMS-monstret bli en osocial soffpotatis igen och kura sig under filten...
 
Röra på fläsket har jag faktiskt bestämt mig att fortsätta med nu när jag väl kommit igång! Det kan ju faktiskt kombineras med svampplockning.... mums :) Sen råkar jag ju ha en ADHD-hund och har inte så mycket till val, hunden måste ut även när det är pissväder ute!
 
Jag älskar att köpa skor och väskor :) Då spelar det inte heller någon roll att man är lite överviktig... Dessutom är mina fötter en av dom få av mina kroppsdelar som jag är nöjd med.... små och söta, storlek 36, hahaha ;)
 
De här skorna från Moheda är mina absoluta favvisar i sommar, köpte av en kille som sålde skor på jobbet:
 
 
 
Jag skulle vilja köpa en ny väska från Tiranpunji.... jättefina skinnväskor från Indien. Oilily väskor är också fina... jag har en plånbok som jag bara älskar :))
 
Länkar till Tirapunjis hemsida, mmmmm....
 
http://www.tirapunji.com/