Odds för att betraktas som besatt av Satan


Helt utmattad efter en dag på jobbet, kan bara konstatera att det är ÄNNU VÄRRE att jobba om datorn inte fungerar! Måste nog för säkerhets skull tillägga att det är SKITSKOJ att jobba ( i fall min chef läser detta), att jobba är nog meningen med hela livet... or NOT ;)
 
Köpte några trisslotter men har inte skrapat dom än. Så länge som man inte har skrapat dom kan man föreställa sig att man kanske har vunnit storvinsten och är nu en MÅNGMILJONÄR! När man väl skrapar dom förbannade trisslotterna så upptäcker man gång på gång att man INTE har blivit någon mångmiljonär nu heller! Bäst att leva i hoppet och inte skrapa dom förbannade jävlarna överhuvudtaget! Om man nu skulle ha vunnit storvinsten så har lotterna förstås hunnit bli för gamla eftersom man varit så idiotisk att man inte har skrapat dom! Vad ska jag göra? Ska jag skrapa dom eller inte skrapa dom - vilken är den bästa strategin (som förhoppningsvist inte leder till en tragedi)???
 
Varje gång jag skrapar nitlotter försöker jag trösta mig själv med att jag fortfarande lever. Sannolikheten att dö är ju mycket större än att vinna massvis med miljoner. Man kan vinna i snitt på var femte Trisslott, det tråkiga är bara att man oftast vinner bara småsummor. Man köper nya lotter för vinstpengarna och går i slutändan bara på minus. Det hade varit MYCKET smartare att investera i aktier i stället! Sannolikheten att vinna minst en miljon kronor på en enkel Trisslott är 1 på 1 000 000. Sannolikheten att vinna på en dubbelt så dyr Dubbeltriss är något högre, nämligen 1 på 400 000. Ingen idé att köpa några lotter överhuvudtaget om man nu råkar vara född under olyckliga stjärnor!
 
Varje gång jag flyger eller åker bil är jag jätterädd för att dö. I och för sig så är jag inte så rädd om jag kör bil inne i den här lilla byhålan men genast när jag tar mig till dom större vägarna blir jag SKITRÄDD, i synnerhet om jag kör SJÄLV! Känns något tryggare om NÅGON ANNAN än jag kör. Jag har tidigare skrivit i ett inlägg att jag oroar mig ständigt för mina underkläder när jag åker bil (oftast är mina underkläder tyvärr fula, icke matchande och eventuell även trasiga). Jag VILL ha snygga matchande underkläder om jag ska dö eller bli skadad och sjukhuspersonalen ska se mig utan mina vanliga kläder som jag har ovanpå underkläderna. Viktigt att tänka på underkläderna innan man tar sig iväg för en resa! Jag försöker komma ihåg detta nuförtiden när jag ska resa någonstans! Slipper i alla fall den oron även om jag fortfarande är rädd för att dö!
 
Hittade en massa intressanta odds som ni kan läsa här:
 
Odds för att dödas någon gång under nästa år i någon form av transport olycka: 77-1

Odds för att träffas av blixten: 576.000-1

Odds för att bli dödad av blixten: 2320000-1

Odds för mördas: 18000-1

Odds att komma undan med mord: 2-1

Odds för dating en supermodell: 88000-1

Odds för att betraktas som besatt av Satan: 7000-1

Odds att få hemorrojder: 25-1

Odds för att vara på plan med en berusad pilot: 117-1

Odds för dating en miljonär: 215-1

Odds för se ett UFO idag: 3000000-1

Odds att bli president: 10000000-1

Odds att bli ett helgon: 20000000-1

Odds för en meteor landning på ditt hus: 182138880000000-1

Risk för att dö i någon form av skada under nästa år: 1-1820

Risk för att dö av oavsiktlig drunkning: 1 på 79065

Risk för att dö på grund av exponering för rök, eld och lågor: 1 på 81524

Risk att dö i en explosion: 1 på 107787

Chans att jorden kommer att uppleva en katastrofal kollision med en asteroid under de närmaste 100 åren: 1-5000

Risk att dö i en sådan kollision: 1 på 20.000

Risk för att dö på grund av exponering för naturens krafter (värme, kyla, blixtnedslag, jordbävningar, översvämningar): 1 på 225107

Risk att dö i ett flygplan olycka: 1 på 354319

Risk för att dö av kvävning på mat: 1 på 370035

Risk att dö i en fyrverkeri olycka: 1-1000000

Chans att dö ifrån biten av en hund: 1 på 700000

Risk för att dö av en haj attack: 1-300000000

Risk för att ha en stroke: 1 av 6

Risk för att dö i hjärtsjukdom: 1 av 3

Risk för upphandlande den mänskliga versionen av galna ko-sjukan: 1-40000000.

Mina egna favoritodds var odds att betraktas som besatt av Satan (ganska höga odds, gäller kanske i USA, men troligen inte här) odds att bli ett helgon. Varför ska det vara så jävla svårt att bli ett helgon, mycket svårare än att betraktas som besatt av Satan! Jag börjar känna lite gran som att bli ett helgon är mitt egentliga mål i livet - kul att man fortfarande har några ambitioner kvar här i livet!

Odds att dejta en supermodell eller en miljonär lät också ganska najs! För att dejta en supermodell måste du förmodligen vara en miljonär och för att dejta en miljonär så måste du antagligen vara en supermodell! Deras odds att hitta varandra är förmodligen mycket höga och vi vanliga fula och fattiga tattare har ingen som helst chans på dom överhuvudtaget! Man får vara glad om man ens hittar en ful, flintskallig fetto utan något jobb på den närmaste puben!

När det gäller kvinnor så kan man oftast inte hitta någon kvinna som är flintis, oddsen att göra det är ganska så liten. I så fall har dom drabbats av kvinnlig androgen alopecia och sannolikheten att drabbas av detta är väldigt liten, i synnerhet om man är under 50 år gammal. Om du känner dig dragen till just kvinnliga flintisar så hittar du förmodligen ingen i den närmaste puben. Du får helt enkelt börja nätdejta och skriva att du letar efter en flintskallig dam. Dom flintskalliga damerna kommer säkert att bli jätteglada och du får massvis med svar eftersom dom flesta män eller lesbianer inte vill dejta dom! Härligt och helt underbart för alla parter helt enkelt!

Hoppas att ni har oddsen på eran sida och att ni inte dör denna helg! Jag hoppas att ni i stället vinner lite, eller allra helst mycket, pengar :)

 

 

 

 

Koprofobi

Jag hörde nyligen någonting väldigt intressant, nämligen att det är allra vanligast att bajsa klockan 08:30 på morgonen. Har dock inte hittat något "bevismaterial" på internet så jag vet inte om detta är sant. Ni kan gärna skicka kommentarer om ni hittar "sanningen" någonstans! Bajstidpunkten måste förstås ändras om man åker till en annan tidszon, den kan också ändras om man ändrar på sina ätvanor. Jag själv äter så oregelbundet så jag har inga bestämda bajstidpunkter överhuvudtaget.
 
Jag kanske ska börja med statistiska undersökningar på jobbet, sitter nämligen ganska nära toaletterna. Jag kan börja bokföra vilka tidpunkter mina kollegor går in i toan och hur länge dom stannar där inne. Man kan avgöra om kollegan bara kissat utifrån hur länge personen stannar inne på toan. När det gäller tjejer kan bedömningen bli lite svårare. Om dom har mens så kan det ta förhållandevis längre tid på toan även om man bara kissar. Det kan ju även finnas kvinnor som sminkar sig inne på toan men det kan man bedöma utifrån om dom bär med sig smink eller inte. Det kan förstås även finnas bögiga killar som sminkar sig inne på toan hmmm... På min arbetsplats finns det lyckligtvis inga så pass perverterade personer att dom skulle masturbera inne på toan, så jag behöver som tur är inte ta hänsyn till denna ibland förekommande variabel. Om bedömningen blir alltför svår kan man faktiskt gå in på toan och känna hur det doftar där inne efter kollegans besök Jag har själv väldigt utvecklat doft sinne och mår lätt jätteilla när jag känner otäcka äckliga dofter, så jag antar att jag är tillräckligt kompetent för det här uppdraget!
 
Jag skojar bara! Mina kollegor behöver inte börja oroa sig över att jag verkligen utför dessa spännande statistiska undersökningar hehehe :D Det skulle dessutom vara rätt så svårt att genomföra detta projekt eftersom det finns toaletter även på andra ställen på jobbet än nära mig. I så fall skulle jag även behöva installera videokameror vid ingångarna till dom andra toaletterna (INTE inuti toaletterna - så pervers är jag trots allt inte!). Att sedan gå igenom alla videoinspelningarna o. s. v. skulle ta LÅNG tid att jag inte alls skulle hinna med mina vanliga arbetsuppgifter! EN MISSION IMPOSSIBLE alltså! Om chefen inte beordrar mig att utföra uppdraget kommer jag INTE att genomföra detta!
 
Jag tänker tyvärr ganska mycket på bajs eftersom jag lider av koprofobi, jag har aldrig riktigt accepterat att jag SJÄLV måste bajsa och tycker att det verkligen är VIDRIGT och SKITÄCKLIGT! Jag tycker att det är helt okej att småbarn och djur måste bajsa men har stora svårigheter med att acceptera att större barn och vuxna måste också göra det. Har själv lidit av detta sedan 10 års åldern och tydligen har ett av mina barn ärvt denna så spännande och relativt ovanliga fobi (har by the way aldrig berättat om min fobi för mina barn). Jag tycker exempelvis inte att det är attraktivt med en snygg killes rumpa.
 
Detta har tyvärr vissa konsekvenser i vardagslivet (förutom det faktum att jag allra helst vill bajsa hemma). När jag ser en SNYGG RUMPA så tänker jag tyvärr BARA på bajs och tycker inte alls att rumpan i fråga på något sett är attraktiv - så himla tragiskt - eller hur?! Jag tänker även på bajs när jag ser fula eller mediokra rumpot, d. v. s. att jag ALLTID tänker på bajs när jag ser en rumpa överhuvudtaget, oavsett om rumpan är snygg eller inte! Jag har även skitsvårt att föreställa mig att även andra människor måste bajsa och I SYNNERHET att kungafamiljen OCKSÅ måste göra det! Jag har skrivit något spännande inlägg om bajs sedan tidigare, kommer tyvärr inte ihåg NÄR! Ni kanske hittar det inläggen bland dom gamla inläggen om ni är bajsintresserade - den som letar finner!
 
Önskar er en så bajsfri helg som möjligt!