En ny skattelättnad

Avdrag för strumpbyxor
 
Skattelättnad för alla kvinnor från och med 15 års ålder. Även transvestiter kan utnyttja skattelättnaden om de skickar kvitton från Lindex eller Kappahl.till Västervik där vi föreslår att handläggningen ska koncentreras.
 
Strumpbyxor är en nödvändig ont i vissa situationer så som nobelfesten,julfirandet hos svärföraldrar after work, och på födeldagskalas.Vissa använder dessutom strumpbyxor dagligen. En billig fem pack strumpbyxor kostar ungefär 50 kr på ICA eller Willys, Det är inte så jävligt, när dom billiga strumbyxorna går sönder, det är så mycket värre när nyinköpta shiny strumbyxor eller  stay ups går sönder direkt när du sätter på dem. 80 spänn åt tomma intet! Det är inte mer än rätt att detta skatteavdrag införs med omedelbar verkan!
 
Det nya skatteavdraget innebär att alla som uppfyller kraven för att kunna utnyttja förslaget får ett skatteavdrag på 2000 kr per år vilket,kan utnyttjas mot all typ av skatt förutom begravningavgifter ( tyvärr),.
Mera information om förslaget hittar ni på regeringens sida, www.regeringen.se och Skatteverkats sida, www.skatteverket.se.