Dags att träna!

Det är inte bara rätt kost som är viktigt för en människas välbefinnande utan det är även motion och träning. Dags att sätta igång med träning nu alla slöfockar och soffpotatisar här i landet!!! Efter sommarens grillfester och småsupande är det jätteviktigt att komma i gång med träningen snarast möjligt! Jag har kompletterat min matlista för veckan med en veckas träningsschema.
 
Måndag
Börja träningsveckan med avslappning. Lägg dig i din säng efter jobbet. Försök att slappna av i hela kroppen och muskelaturen ordentligt. Andas lugnt och djupt och slut ögonen. Försök att inte somna eftersom det blir svårare att somna på kvällen då.
 
Tisdag
Fortsätt med avslappningsövningar, den här gången i sittande ställning. Sätt på något bra och lugnande musik, t.ex. Enya funkar bra. Sätt dig bekvämt på soffan, slut ögonen, slappna av och andas lugnt och djupt.
 
Onsdag
Dags för en rask promenad. Promenera i raskt tempo till närmaste matbutiken. Köp en chokladkaka. Promenera i raskt tempo hem igen. Köp mörk choklad i stället för Marabous mjölkchoklad trots att Maraboun är mycket godare. Nu när du kommit i gång med träningen är det jätteviktigt att äta hälsosamt och vi vet ju alla att mörk choklad är superhälsosamt.
 
Torsdag
Gå ut med soporna som samlats inne under veckan som gått. Mycket bra träning, speciellt om du bor i ett hyreshus och måste gå upp och ner i trappor.
 
Fredag
Dags för en rask promenad igen. Den här gången promenerar du till Systembolaget och köper en bag in box eller några burkar öl eller cider. På hemvägen tränar du extra mycket eftersom du måste bära på spriten.
 
Lördag
Obligatorisk lördagssex med din partner. Denna träningsform är rätt så krävande så utöva det högst en gång per vecka, åtminstone om du är över 30 år gammal. När man fysiskt sett är i bäst form för denna aktivitet så har man oftast ingen partner att träna med (i högstadieåldern).
 
Om du är en olycklig ensam singel föreställ dig att du delar säng med Brad Pitt och/eller Angelina Jolie (du kan välja fritt emellan dom eller välj båda om du är lite openminded). Det kan bli ett mycket krävande träningspass eftersom man aldrig vet vad dom två hittar på.
 
Söndag
Vilodag. Nu har du tränat så flitigt under hela veckan att du kan med gott samvete slappa hela dagen!

Kommentera inlägget här :