Semestertips del 1: Solsemester

Man kan faktiskt ha en helt underbar semester hemma utan att åka iväg någonstans och slösa bort sina hårt förtjänade slantar. Just nu är jag på semester, det är mer eller mindre skitväder, jag har inte spenderat mycket pengar alls och har hur kul som helst ändå! Jag ska komma med några semestertips som jag kommit på under dagen när jag städat och slitit i lilla dotterns rum svetten rinnandes från pannan i ren lutheransk anda.
 
Solsemester hemma
 
Sätt dig på soffan. Be att hela familjen eller ett gäng kompisar (om du är singel eller vild och skild t.ex.) sätter sig på soffan och trängs där med dig (helst ska ingen duscha på ett par dagar före avgång). Sätt inte på Tv:n, det räcker med en liten surfplatta som underhållning  för alla (sätt gärna på t.ex. Fritidsresors reklam). En kompis kan servera Dafgårds lunchlådor till er som ni får äta med plastbestick sittandes tätt som sillar mot varandra. Sitt sådär i minst två timmar (tills du blir jävligt pissnödig), sedan får ni turas om att gå på toaletten och då är det dags för minst två timmars sittning igen! Någon av kompisarna kan gärna spy på mattan, det höjer verkligen semesterstämningen! Jättekul! Nu har ni äntligen kommit fram och kan börja eran solsemester :))) Glöm inte att klappa händerna innan du kliver upp från soffan!
 
Köp ett tiokort till närmaste solariet. Gå till solariet och sola till ordentligt, använd gärna hälften av tiokortet, då blir resultatet ungefär som den första dagen på en solsemester på riktigt! Ta gärna på dig bikini eller badbrallor, då kan du sedan beundra hemma hur brun du har blivit, jämför exempelvis din vita röv med dina helt brända illröda axlar! Jättekul verkligen! På vägen hem från solariet kan du med fördel hämta lite mat från någon restaurang. Vad du ska hämta för mat beror helt och hållet på var du föreställer dig att du är på solsemester. Om du föreställer dig att du befinner dig i Thailand hämtar du thai- eller kinamat, om du föreställer dig att du är i Turkiet hämtar du kebab och om du i dina drömmar är i Italien hämtar du pizza o.s.v... jag hoppas att du fattat poängen! Om du föreställer dig att du befinner dig i Finland räcker det med lite Koskenkorva och lenkkimakkara ;)
 
Efter maten är det dags för en exotisk drink! Om du är riktigt ambitiös har du köpt en riktig ananas eller en riktig kokosnöt hem från ICA eller Willys. Skär frukten i två halvor och fyll i den med vilken sprit som helst förutom whiskey kanske.... Häll i lite läsk som du köpt billigt på Lidl. Med lite is och en sugrör blir ju drinken helt underbar! Förhoppningsvist har du satt på dig en blommig skjorta eller en vacker somrig klänning. Fota dig själv sedan med drinken i handen på ett sådant ställe i din lägenhet där det inte syns att du är hemma (framför en buskig växt t.ex.) och uppdatera din status på Facebook "En helt underbar ljuv kväll  i värmen, lite bränd i axlarna men jag klarar mig nog :)". Efter det har du semestersex med din partner. Om du är singel får du nöja dig med en drink till och somna sedan (ta en treo på morgonen). Samma procedur fortgår hela veckan! Du kommer att vara skitbrun innan semestern är slut! Om du har långt hår så be en kompis att fläta massvis med små flätor i ditt hår! Då kommer alla definitivt att tro att du varit på solsemester på riktigt!
 
Har ni några fler tips som inte kommit fram i mitt inlägg? Kommentera och berätta gärna i så fall!
 
Nästa semesteravsnitt kommer att handla om skidsemester! Looking forward to that! Kiss and hugs xxxx <3
 
 

Kommentera inlägget här :